Slider

Täällä taas! (Pitkä kuulumispostaus)

torstai 24. toukokuuta 2018

Moro! Ajattelin pikkuhiljaa ainakin yrittää palata bloggailun pariin, mikä tuntuu aika vaikealta kun ollut poissa yli kaksi kuukautta! Olen hyvin vähän avannut koko bloggeria, joten en ole muidenkaan blogeja seuraillut. Koska en ainakaan vielä jaksa aktiivisesti kirjoitella, yritän edes silloin tällöin julkaista jotain. Mulla onkin luonnoksissa muutama teksti, jotka yritän nyt hio jukaisukuntoon, koska ne ei vaadi paljoa. On mulla myös jotain uusia postausideoitakin mielessä, liittyen mm. kynsiin! Nyt olisi ehkä hyvä vähän kertoilla mun kuulumisia, mikä on jotenkin erityisen vaikeaa...


Tällä hetkellä mulla menee vaihtelevasti. Arjet menee töitä tehden ja viikonloput yleensä kotona. Töissä on suurimmaksi osaksi mukavaa, mutta on yksi asia mikä vaivaa pahasti, ja se on epäonnistumisen pelko. Mä pelkään tällä hetkellä aivan saatanasti, että mokaan tosi pahasti. Täydellinen romahtaminen on ollut aika lähellä, kun epäonnistuin eräässä asiassa, mikä ei ollut kuitenkaan maailman lopun asia, mutta silti sain koota itseäni takaisin iloiseksi minäksi. Mä oon aika hyvä peittelemään todellisia tunteita, ja näin ollen tässäkin asiassa kerroin kaiken olevan ok, vaikkea niin ollut. Teen sitä aika usein, ja se on ehkä loppujen lopuksi todella huono asia, että kertoo kaiken olevan ok tai hyvin, vaikkei niin olisi. 

Mulla on nyt muutenkin ollut töissä tosi huonoja päiviä, koska mun ongelmat ja murheet painaa yksinkertaisesti liikaa. Yleensä pystyn peittelemään pahaa oloa, mutta oikein huonoina päivinä se ei onnistu. Huonoina päivinä haluaisin vain mennä kotiin peiton alle. Paha olo näkyy onneksi vain minussa siten, että olen tosi huonotuulinen ja hiljainen. Tälle asialle pitäisi tehdä jotain, koska en yksinertaisesta jaksa esittääkkään mukavaa ja hyväntuulista ihmistä, vaikka haluaisin.

On kuitenkin niitä ilon aiheitakin elämässä..


Jääkiekko ♥

Sitä saikin seurata muutaman kuukauden ajan, ensin SM-liigan pelejä, mutta valitettavasti Tappara ei voittanut Suomen mestaruutta. Itselläni ainakin meni nuo finaalit aika paljon tunteisiin! Sen jälkeen jännättiin voittaako Suomi MM-kultaa, mutta eipä voittanut! P*rkele. Vaikka pelit ei menneet niinkuin olisin toivonut, oli niitä silti hieno katsella!

Uudet kappale löydöt ja musiikki ylipäätään.

Tämä ei nyt ole mikään yllättävä ilonaihe, mutta silti olen huomannut varsinkin viime aikoina, että hyvä musiikki on piristänyt mua ja saanut aikaan hyvän fiiliksen. Spotifysta olen löytänyt viime aikoina paljon hyviä kappaleita. Kiitos Lätkäbiisit -soittolistan sekä myös uuden Vain elämää kauden ja Sanin. Mua ei vois enään kyseinen ohjelma kiinnostaa pätkääkään, mutta tämä kuluva kausi on hyvä ainoastaan Sanin, Arttu Wiskarin ja Dannyn takia. 

Parhaat työkaverit ja mukava työ.

Vaikka töissäkin on huonoja päiviä, ja työ aiheuttaa välillä paljon stressia ja ahdistusta, niin silti suurimmaksi osaksi se on yksi elämäni paras asia tällä hetkellä. Ja siihen vaikuttaa ne hyvät työkaverit, jotka on kaiken a ja o. Ei ole päivää, ettenkö nauraisi vedet silmissä tai edes hymylisi leveästi. Olen aika varma, että jos mulla ei olisi työtä, makaisin kotona 24/7.
Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018