Slider

Joulukalentereiden avatut luukut ≈ 1-6

torstai 6. joulukuuta 2018

Joulukuuta on eletty jo 6 päivää, enkä ole päässyt nauttimaan tästä ihanasta kuukaudesta vielä ollenkaan, sillä ensimmäinen päivä tuli kylään flunssa, joka edelleen viihtyy luonani. Nyt kuitenkin vihdoin tsekataan joulukalentereiden ensimmäiset kuusi luukkua! Olin ajatellut käyttäväni hymiöitä, joilla olisin kertonut alku reaktion avattuani luukun, mutta vastaan tuli sellainen seikka, että kaikki selaimet eivät välttämättä näytä sitä hymiötä niinkuin kuuluisi, joten päätin jättää sen, vaikka idea oli kyllä hyvä.

Luukkujen 1 sisältö:


NYX: Highlighter sävyssä POP N' ROCK. Aivan ihana sävy ja minkälaisessa paketissa! I love it ♥ Tämä kalenteri vaikuttaa lupaavalta.

KICKS: Kynsilakka ranskalaiseen manikyyriin. Aika suuri pettymys oli ensimmäinen luukku. Tämä on vielä tosiaan ranskalaiseen manikyyriin tarkoitettu lakka, johon käytän yleensä Essien lakkaa sävyässä Sugar daddy. Tämä ei olisi ollut niin suuri pettymys, jos kyseessä olisi ollut joku näyttävä sävy.

ESSENCE: Kynsilakka sävyssä 05 miss rosé. Ihana sävy, vaikka musta tuntuu että tämän kaltainen on tullut joskus edellisinä vuosina jo, eli siksi innostus ei ollut niin suuri. 
Pop N' Rock
 Luukkujen 2 sisältö:


NYX: Soft Matte Metallic Lip Cream sävyssä NANTES. Aivan todella ihana sävy, vaikka en olekaan vielä innostunut näistä pehmeistä mattapunista. Toivottavasti alan tykkäämään.

KICKS: Organic lip balm tuoksuna lemon eli sitruuna. Super jännää päästä testailemaan. Todella voimakkaasti tämä ainakin tuoksuu sitruunalta.

ESSENCE: Lahjatarroja. Eeeeeeeeeeeeeei! Nämä ei nyt ihan oikeasti kuuluisi kosmetiikkakalenteriin.

Luukkujen 3 sisältö:


NYX: Liquid Suede sävyssä STARSTRUCK. Todella ihana sävy ja vieläpä Liquid Suede ♥

KICKS: Huultenrajauskynä. Ööö, no aloitetaan sillä, että mä en käytä huultenrajauskyniä. Mutta koska tämä oli nudemainen sävy, voisin ehkä harkita antavani mahdollisuuden huultenrajauskynille. Riippuu myös minkälaista jälkeä tällä saa. En ole vielä siis päässyt testaamaan.

ESSENCE: Kaksipuolinen kynsiviila. Todella söpö viila, niinkuin joka kerta :D Vaikutti myös todella hyvältä.

Luukkujen 4 sisältö: 


NYX: Highlighter sävyssä CINNAMON SPICE. Vähän sellainen tunne, että tuleeko täältä niitä puuterimaisia tuotteita vain korostuspuuterien muodossa.. Ihan kiva tuollainen kultainen sävy kuitenkin, vaikka en usko että tulen tätä korostuspuuterina käyttämään.

KICKS: Kumisia kulma,- ja ripsiharjoja. Pelästyin, kun tämä luukku olikin tyhjä, mutta näin pienen mustan muovisen kulman ja vedin, ja sieltähän paljastuikin tuote! Huh. Vaikka en näistä ihan täysin innostunutkaan, mutta kyllä mä näitä tulen joskus käyttämään.

ESSENCE: Hiuslenkkejä joita voi käyttää myös rannekoruina. Luukku oli niin kevyt eikä sieltä kuulunut mitään, ajattelin laatikon olevan tyhjä, mutta oli sielä sisällä jotain, nimittäin ponnareita. Nämä olivat vähän hassuja, mutta uskon että käyttöön tulee. Ainakin nämä ovat jouluisia. Itse käytän näitä kyllä ainoastaan hiuslenkkeinä.
CINNAMON SPICE.
Luukkujen 5 sisältö:


NYX: intense butter gloss sävyssä SWEET NOTHING. Jo viime vuodesta voidaan todeta, että ei jatkoon. Vaikka sävy on taas ihana, mutta mä en vaan tykkää huulikiilloista.

KICKS: Meikkisieni. Waaau. Mä en tiedä miksi olin niin innoisani tästä luukusta. Se on vain meikkisieni, joka luultavasti on samankaltainen kuin muut halvat meikkimunat, joka ei kuitenkaan voita beautyblenderiä. Voiko meikkisieniäkään tai oikeastaan meikkimunia olla liikaa?

ESSENCE: Kulmakynä. Mä olen muistaakseni tälläisen samanlaisen ostanut itse joskus, enkä tykännyt tästä lainkaan, joten eteenpäin menee, jos joku vaan tykkää käyttää noin tummaa sävyä.

Luukkujen 6 sisältö:


NYX: Matte Lipstick sävyssä FLUFF PIECE. Pinkin ystävänä sekä mattapuninen ystävänä voi vaan todeta olevan super tyytyväinen tästä luukusta. Ihanaaa! ♥

KICKS: Kynsiviila. Tämä luukku oli ihan jees, kynsiviiloja ei ainakaan itselläni voi olla liikaa, koska onnistun nekin hukkaamaan aina, eikä kynsiviilat kestä ikuisesti, joten senkin takia tämä oli kiva luukku.

ESSENCE: Korostus- ja varjostussivellin. Vaikuttaa ihan hyvältä. Vaikuttaa myös siltä että tämä essencen kalenteri toistaa vahvahsti viime vuoden kalenteria, vaikka toisaalta en ole yllättynyt MUTTA en osaa olla myöskään pettynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! ♥
Vastaan kommenttiisi 99% varmuudella!

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Minna Karoliina 14.12.2018